BEZOEK ONZE WINKEL IN BRUGGE

CHOCOLADEMEESTERS
SINDS 1977

Gelegen in het hartje van het historische centrum van de middeleeuwse stad Brugge, trekt onze winkel jaarlijks duizenden klanten aan. Wanneer je onze winkel binnenkomt, heb je het gevoel dat je een chocoladedoos opent gevuld met prachtig ogende snoepjes. Maar de pure geur van chocolade is wat de meeste mensen zich herinneren. Het zoete aroma komt uit onze werkplaats net achter de winkel. Waar onze gerenommeerde chocolatier en zijn team dagelijks onze enorme verscheidenheid aan pralines (gevulde chocolaatjes), truffels, seizoensgebonden holle figuren en nog veel meer creëren.
Kom gerust binnen en zie hoe deze meesters die zoete diamanten maken waar jullie allemaal van houden.

Begonnen als een van de eerste handgemaakte chocoladewinkels in de jaren 70, is Chocolaterie Sukerbuyc uitgegroeid tot een wereldberoemd monument in Brugge. De winkel wordt nog steeds beheerd door de oprichtster en heeft de hulp van haar derde generatie. Veel televisiedocumentaires en tijdschriftenartikelen over onze ambacht zijn over de hele wereld verspreid.

Dus als u Brugge bezoekt, waarom zou u dan niet eens langs komen en het zelf ervaren. Of misschien wilt u eerst wat chocolaatjes proberen voordat u ze koopt? Geen probleem, want aan de overkant van de straat hebben we ook een theehuis , waar u kunt aanschuiven voor een kopje koffie, thee of zelfs onze beroemde echte warme chocolademelk, allemaal geserveerd met wat chocolaatjes vers van onze werkplaats.

CONTACTEER ONS

TEL: 0032 (0)50 330887 / INFO@SUKERBUYC.BE
KATELIJNESTRAAT 5 & 6 - 8000 BRUGES
OPENING HOURS 09:30AM-6:00PM

JOIN OUR MAILING LIST

©2021 by Chocolaterie SUKERBUYC