VERZENDING & TERUGBETALING

VERZENDBELEID

Alle verzendingen worden gedaan door DHL. We kunnen de exacte levertijd niet garanderen, aangezien uw pakket eenmaal is geaccepteerd door de koerier, we hebben er geen controle over. Normaal gesproken duren zendingen binnen Europa tussen de 1-3 dagen, zendingen naar de rest van de wereld duren tussen de 2-5 dagen. Dit is afhankelijk van de bezorgpartner in het land van bestemming en soms duurt het een paar dagen voordat de douane het pakket vrijgeeft.

Om te voorkomen dat pakketten in het weekend inactief blijven, wordt er alleen verzonden

plaats van maandag tot en met donderdag.


Alle bestellingen worden zorgvuldig verpakt en opgehaald door onze speciaal gekozen logistieke partner met kennis van het vervoeren van kwetsbare voedingsmiddelen.
Voordat we uw bestelling verzenden, controleren we zowel de lokale weersvoorspellingen als de weersvoorspellingen op de bestemming om er zeker van te zijn dat onze producten de beste kans hebben om in goede staat aan te komen.
Mochten die weersomstandigheden de drempel overschrijden, dan neemt ons team contact met u op om u te vragen of u de levering naar een later tijdstip wilt uitstellen.

TERUGBETALINGSBELEID

Helaas kunnen we geen goederen terugnemen die ons pand hebben verlaten vanwege het soort voedsel dat we leveren. De goederen reizen op risico van de koper. Er zal alles aan worden gedaan om uw tevredenheid te garanderen.

Als u niet tevreden bent over een product, laat het ons dan weten, dan kijken we wat we kunnen doen om dit op te lossen. We stellen het erg op prijs dat je contact met ons opneemt voordat je opmerkingen plaatst op social media, want bijna alle beschadigde producten zijn te wijten aan weersomstandigheden waar we helaas niets aan kunnen doen.
We zullen ons best doen om tot een bevredigende oplossing voor dit probleem te komen.

PRIVACYBELEID

We ontvangen, verzamelen en bewaren alle informatie die u op onze website invoert of ons op een andere manier verstrekt. Daarnaast verzamelen we het internetprotocol (IP) -adres dat wordt gebruikt om uw computer met internet te verbinden; Log in; e-mailadres; wachtwoord; computer- en verbindingsinformatie en aankoopgeschiedenis. We kunnen softwaretools gebruiken om sessie-informatie te meten en te verzamelen, inclusief responstijden van pagina's, duur van bezoeken aan bepaalde pagina's, informatie over pagina-interactie en methoden die worden gebruikt om de pagina te verlaten. We verzamelen ook persoonlijk identificeerbare informatie (inclusief naam, e-mail, wachtwoord, communicatie); betalingsgegevens worden afgehandeld door de PayPal-server, opmerkingen, feedback, productrecensies, aanbevelingen en persoonlijk profiel

Wanneer u een transactie uitvoert op onze website, verzamelen we als onderdeel van het proces persoonlijke informatie die u ons geeft, zoals uw naam, adres en e-mailadres.

We verzamelen dergelijke niet-persoonlijke en persoonlijke informatie voor de volgende doeleinden:

  • Om de Services te leveren en te exploiteren;

  • Om onze gebruikers doorlopende klantenondersteuning en technische ondersteuning te bieden;

  • Om contact te kunnen opnemen met onze bezoekers en gebruikers met algemene of gepersonaliseerde servicegerelateerde mededelingen en promotionele berichten;

  • Om geaggregeerde statistische gegevens en andere geaggregeerde en / of afgeleide niet-persoonlijke informatie te creëren, die wij of onze zakenpartners kunnen gebruiken om onze respectieve diensten te leveren en te verbeteren;

  • Om te voldoen aan alle toepasselijke wet- en regelgeving.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

Ons bedrijf wordt gehost op het Wix.com-platform. Wix.com biedt ons het online platform waarmee we onze producten en diensten aan u kunnen verkopen. Uw gegevens kunnen worden opgeslagen via de gegevensopslag van Wix.com, databases en de algemene Wix.com-applicaties. Ze slaan uw gegevens op beveiligde servers achter een firewall op.

Alle gateways voor directe betaling die door Wix.com worden aangeboden en door ons bedrijf worden gebruikt, voldoen aan de standaarden van PCI-DSS zoals beheerd door de PCI Security Standards Council, een gezamenlijke inspanning van merken als Visa, MasterCard, American Express en Discover. PCI-DSS-vereisten helpen de veilige verwerking van creditcardgegevens door onze winkel en zijn serviceproviders te garanderen. Alle betalingen worden afgehandeld door Paypal.

We kunnen contact met u opnemen om u op de hoogte te stellen van uw account, om problemen met uw account op te lossen, om een ​​geschil op te lossen, om uw mening te peilen door middel van enquêtes of vragenlijsten, om updates over ons bedrijf te sturen, of indien anders nodig om contact met u op te nemen om onze Gebruiker te dwingen. Overeenkomst, toepasselijke nationale wetgeving en elke overeenkomst die we met u hebben. Voor deze doeleinden kunnen we contact met u opnemen via e-mail.

als u niet meer wilt dat wij uw gegevens verwerken, neem dan contact met ons op via info@sukerbuyc.be of stuur ons een mail naar: Katelijnestraat 5, 8000 Brugge - België

We behouden ons het recht voor om dit privacybeleid op elk moment te wijzigen, dus bekijk het regelmatig. Wijzigingen en verduidelijkingen worden onmiddellijk van kracht nadat ze op de website zijn geplaatst. Als we materiële wijzigingen aanbrengen in dit beleid, zullen we u hier op de hoogte stellen dat het is bijgewerkt, zodat u weet welke informatie we verzamelen, hoe we het gebruiken en onder welke omstandigheden we eventueel gebruiken en / of openbaar maken. het.

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

u wilt: toegang krijgen tot, corrigeren, wijzigen of verwijderen van alle persoonlijke informatie die we over u hebben, u wordt verzocht contact met ons op te nemen via info@sukerbuyc.be of stuur ons een e-mail naar: Katelijnestraat 5, 8000 Brugge - België

Het is een feit dat u zich geen zorgen hoeft te maken.

CONTACTEER ONS

TEL: 0032 (0)50 330887 / INFO@SUKERBUYC.BE
KATELIJNESTRAAT 5 & 6 - 8000 BRUGES
OPENING HOURS 09:30AM-6:00PM

JOIN OUR MAILING LIST

©2021 by Chocolaterie SUKERBUYC